Składniki:
Przygotować ciasto o średniej gęstości. Gdy nieco podrośnie, wyłożyć je na blachy w postaci placków lub też zrobić łyżką małe placuszki. Piec należy w piekarniku o średniej temperaturze,gdyż w zbyt gorącym pierniki spalą się od spodu, a w zbyt chłodnym utworzy się na nich twarda skórka i nie będą pulchne. Można wyjmować je z piekarnika, gdy po naciśnięciu powierzchni palcem nie pozostaje wgłębienie. Pierniki duże kraje się na kwadratowe lub prostokątne kawałki. Po ostygnięciu pierniki można lukrować lukrem zrobionym z pia-
ny ubitej z cukrem pudrem.
Adresse:
ul. Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 10 / B6,
81-383 Gdynia,
Veterinär Nr. - 22056001
Honey Lab sp. z o.o.
NIP: 5862395737
KRS: 0001053560
REGON: 526162251100000